• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.05.2018

19:52

MEČEVI SU NAJBOLJI TRENING! Đoković zna šta mu je potrebno da bi se vratio u vrh!

Tenis

MEČEVI SU NAJBOLJI TRENING! Đoković zna šta mu je potrebno da bi se vratio u vrh!

Podeli vest

Novak Đoković plasirao se u osminu finala mastersa u Rimu, a posle pobede nad Nikolosom Basilašvilijem je istakao da su mečevi najbolji trening

Đoković je preskočio i drugu prepreku na mastersu u Rimu, iako protiv Gruzijca nije blistao.

- Za mene u ovom trenutku nema boljeg treninga od igranja mečeva. To je proces koji moram da prihvatim, moram da pokušam da igram svoj najbolji tenis ako želim da se vratim u vrh. Igranje mečeva je potpuno drugačije od treninga, pre svega zbog važnosti koju nosu svaki poen. Zato, želim da u Rimu igram što je moguće više mečeva - rekao je Novak.

On se osvrnuo i na žreb, kao i na to što nema mnogo nosilaca koji su u Rimu preživeli prva dva kola.

- To je iznenađenje, ali na masters turnirima u vek postoji takva mogućnost. Nekada možda igrate sa teniserima koji su odlični na određenoj vrsti podloge ili se desi da neki odličan igrač u tom trenutku ima lošiji renking. Dimitrov je odličan teniser, ali je igrao sa Nišikorijem u drugoj rundi i nije imao sreće. Izner je igrao odlično na nekim prethodnim turnirima, ali je naleteo na Alberta Ramosa-Vinjolasa na šljaci. Isti slučaj je sa Timom, kojeg je izbacio Fonjini - objasnio je Đoković.

Upravo je Ramos-Vinjolas naredni protivnik našeg asa, koji je u dosadašnjih pet mečeva svaki put pobeđivao Španca.

- Igrali smo nekoliko puta i znam da me čeka težak meč. Njega je uvek veoma teško pobediti, a na šljaci je još teže - zaključio je Novak. 

(FOTO) ĐOKOVIĆ U OSMINI FINALA! Novak uz malo muke srušio Basilašvilija!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija