• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.05.2018

17:13

NADAL SE NIJE UŽELEO NOVAKA: On je jedan od najvećih, bolje je kada ne igram protiv njega!

Tenis

NADAL SE NIJE UŽELEO NOVAKA: On je jedan od najvećih, bolje je kada ne igram protiv njega!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u polufinale mastersa u Rimu, pošto je sa 2:1 u setovima pobedio Fabija Fonjinija (4:6, 6:1, 6:2). U borbi za finale očekuju ga Novak Đoković ili Kei Nišikori

Đokoviću i Nadalu to bi bio 51. međusobni duel. Novak ima 26 pobeda, dve više od Španca. Poslednji duel dobio je Rafa na mastersu u Madridu 2017. godine (6:2, 6:4).

- Da li mi je žao što nisam igrao mnogo protiv Novaka Đokovića poslednjih nekoliko godina. Pa, ne! Uvek je bolje kada ne igrate protiv Novaka - nasmejao se Nadal posle pobede nad Fonjinijem 4:6, 6:1, 6:1 i plasmana u polufinale.

"Kralj" šljake je nastavio da sipa komplimente na račun srpskog asa.

- On je jedan od najvećih igrača u istoriji, nema sumnje. Naravno da više volite da igrate protiv lakših rivala nego protiv Novaka. Ali, s druge strane, nakon svih onih epskih duela  koje sam imao protiv njega, lepo je ponovo biti pred takvim izazovom.

NADAL IZAZVAO ĐOKOVIĆA! Rafa u polufinalu i čeka da mu se Novak pridruži




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Шпанија не признаје независно Косово...!! Навијам за Шпанију чим не игра против наших..!

Pera Bandera

pre 5 godina

E moj Lalo, seti se malo Havijera Solane!!! Španija nije priznala Kosovo zbog Katalonije. nogi koji nisu proznali imaju neko svoje Kosovo. Malo je onih koji to nisu uradili iz čiste ljubavi!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija