• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.05.2018

09:57

NOVAK SE 30 MINUTA SVAĐAO SA ORGANIZATORIMA U RIMU! Đoković ljut zbog rasporeda!

Tenis

NOVAK SE 30 MINUTA SVAĐAO SA ORGANIZATORIMA U RIMU! Đoković ljut zbog rasporeda!

Podeli vest

Novak Đoković bio je ljut na organizatore mastersa u Rimu zbog rasporeda, pa se dugo svađao sa Italijanima posle pobede nad Keijem Nišikorijem (2:1) u četvrtfinalu

Đoković u polufinalu igra sa Nadalom od 14.30 časova na centralnom terenu, što  nepunih 18 sati posle četvrtfinalnog dvoboja.

- Zbog čega mislite da kasnim na konferenciju za medije? Bolje da ostavimo to kako jeste, jer bismo mogli da provedemo celu noć pričajući o tome, kao što sam ja proteklih pola sata ili duže sa organizatorima - kazao je Đoković.

Nije srpski as bio ljut samo zbog satnice u Rimu.

- Ima mnogo stvari koje nemaju smisla. Ne samo na ovom turniru, već uopšte. Ovo je već nekoliko puta da se u karijeri suočavam sa ovako posebnom situacijom. Hajde da pričamo o tome nekom drugom prilikom. Nadam se da me razumete - rekao je srpski as.

Rafael Nadal je meč protiv Fabija Fonjinija završio oko 14 časova u petak, što znači da je imao punih 24 sata odmora pre polufinala sa Novakom Đokovićem.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 5 godina

O cemu ti majke ti? Kakve veze ima meso sa ovim? Bolest!

Sale

pre 5 godina

Tako su mu namestili i za finale Rolan Garosa 2015, kad je Vavrinka završio svoj polufinalni meč u petak u podne a Novak igrao u večernjim satima, pa zbog kiše prekinuto, pa ga nastavio u subotu po podne tako da je isto kao ovaj put, imao manje od 18 sati do finala dok je Vavrinka imao 50 sati odmora.

No1e

pre 5 godina

Nije mene vise nise cudno! Puno puta ATP nije bijo fer prema Noleta! Tako i Doping Test su ga drzali 3 Sata u Kabini za pre Utakmice zar nisi mogli posle Utakmice nego pre gde treba Igrac da se sprema za Igru!

pera rogonja

pre 5 godina

Postovanje Djokovicu za osvojene turnire ali svadja sa organizatorima je previse.Ako si u dobroj formi,igras uvek dobro.Ko te je obogatio Djole?

Ljubo

pre 5 godina

Globalisti su u svemu napravili ," prihvati ili ostavi " ,ne postoji nesto drugo .Sretno Nole ,...

Propali kockar

pre 5 godina

Čika Nole bre! Misli na tvoje srce, bešiku, reumu, smanji malo histerisanje, ako ne možeš da igraš idi bre nazad u starački dom!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17