• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.05.2018

13:31

I SERENA JE HTELA KAO NOVAK, ali je izdržala samo mesec i po dana!

Tenis

I SERENA JE HTELA KAO NOVAK, ali je izdržala samo mesec i po dana!

Podeli vest

Najbolja teniserka sveta svih vremena Serena Vilijams probala je da bude veganka, kao Novak Đoković, ali nije dugo izdržala

Vilijamsova se trudi posle porođaja da skine koji kilogram i da se što bolje fizički pripremi za povratak na teren, pa je pokušavala sa raznim vrstama treninga i dijeta.

- Moram da vodim računa o ishrani i fizičkoj spremi sve vreme, jer je moj posao da bude spremna. Otkada sam se porodila, išla sam na kardio treninge tri-četiri puta nedeljno, na kojima sam samo trčala, da bih smršala. I nije bilo loše. Probala sam da budem veganka, to je trajalo 44 dana, ali nije ni to bilo loše - ispričala je Serena Vilijams.

Ipak, posle 44 dana je odustala od veganske ishrane i to zbog jednog proizvoda!

- Nisam više veganka, sada sam vegetarijanka! Obožavam da jedem sir, pogotovo u Evropi, a uskoro ću se uputiti na taj kontinent i jedva čekam da ponovo jedem taj sir - priznala je Serena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija