• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.05.2018

22:22

NEŠTO SE POKVARILO U NOVAKOVOJ GLAVI! Lekont: Nisu svi kao Federer i Nadal, to je nerealno!

Tenis

NEŠTO SE POKVARILO U NOVAKOVOJ GLAVI! Lekont: Nisu svi kao Federer i Nadal, to je nerealno!

Podeli vest

Nekadašnji francuski teniser Anri Lekont tvrdi da Novak Đoković i dalje ne uživa u tenisu, iako je u poslednje vreme počeo da pruža bolje partije.

Đokoviću je dugo imao problema sa povredom lakta, najpre je pokušao da problem reši bez hirurške intervencije, ali je na kraju ipak morao "pod nož".

Loša igra i porazi u uvodnim kolima bili su dodatni problem za Novaka sve do mastersa u Rimu, gde je stigao do polufinala. Izgubio je od Rafaela Nadala, ali je opšti utisak da je naš as napravio veliki korak napred.

Međutim tako ne misli Lekont, koji smatra da je Novakov problem mentalne prirode.

- I dalje ne verujem da Novak uživa na terenu. Rekao bih da je potrebno da verujete da možete da se vratite jer, u ovom trenutku, možda to radi da bi se dokazao drugima oko sebe. On je sjajan momak, veliki teniser koji je psihički bio veoma jak, ali mu i dalje treba nešto kako bi se potpuno vratio - rekao je Lekont. 

Nekada peti teniser sveta uporedio je Srbina sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom, za koje je istakao da su jedinstveni. 

- Nešto se pokvarilo u Novakovoj glavi i on mora da pronađe način da ponovo igra u finalima i osvaja turnire. Ali nisu svi Federer ili Nadal, koji su odmah po povratku na teren trijumfovali na grend slemovima. To je nerealno - poručio je Francuz.

On smatra da je pred Đokovićem veoma težak zadatak.

- Najkomplikovanija stvar će mu biti na mentalnom planu. Kada ste bili "broj 1" i osvojili 12 grend slemova, pokušaji da se vratite na prethodni nivo je veoma teško. Novak mentalno mora da se promeni skroz i priupita sebe, ili nekoga drugog, šta je potrebno da bi ponovo uživao u igranju tenisa - zaključio je Lekont.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija