• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.05.2018

14:38

UHAPŠEN DVA PUTA U ISTOM DANU! Rumunska legenda pravila probleme u Bukureštu

Tenis

UHAPŠEN DVA PUTA U ISTOM DANU! Rumunska legenda pravila probleme u Bukureštu

Podeli vest

Bivši rumunski teniser Ilije Nastase danas je dva puta privodjen u Bukureštu zbog saobraćajnih prekršaja - najpre jer je vozio automobil pod dejstvom alkohola i odbijanja da uradi alko test, a potom zbog toga što je vozio skuter bez dozvole

- Pošto je bio vidno alkoholisan, traženo je da uradi alko test čemu se opirao i vređao policajce - navela je policija koja je u petak ujutru privela Nastasea i otvorila istragu protiv njega, a potom ga pustila na slobodu.

Šest sati kasnije, policija je ponovo zaustavila 71-godišnjeg Nastasea, pošto je na skuteru prošao kroz crveno svetlo. On je, pri tom, skuter vozio bez dozvole koja mu je oduzeta nakon prvog prekršaja.
Nastase, nekadašnji najbolji teniser sveta, priznao je da je pio pivo, ali je tvrdio da ga je policija maltretirala i bacila na zemlju prilikom prvog privođenja. 

Tokom drugog provođenja, Nastase je snimljen kako ismeva policajce i kako ih optužuje da se ponašaju kao milicija iz doba komunizma.
Nastase je početkom februara platio 20.000 dolara kazne Međunarodnoj teniskoj federaciji (ITF) zbog uvreda i "nedoličnog ponašanja" tokom meča u Fed kupu. On je tada suspendovan iz Fed i Dejvis kupa do 2019, a iz sporta do 2021. godine.

Nastase je ranije rasistički vredjao teniserku Serenu Vilijams, ali se izvinio, uz ocenu da su mediji "preuveličali" događaj.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17