• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.05.2018

11:42

SAMO NOVAK MOŽE DA POBEDI RAFU! Bivši grend slem šampioni veruju u Đokovića!

Tenis

SAMO NOVAK MOŽE DA POBEDI RAFU! Bivši grend slem šampioni veruju u Đokovića!

Podeli vest

Od svih igrača koji su došli na Rolan Garos, samo Novak Đoković može da pobedi Rafaela Nadala, tvrdi bivši grend slem šampion Greg Rusedski

Nekadašnji osvajač Ju Es opena Greg Rusedski smatra da mlade nade, Aleksandar Zverev i Dominik Tim, nisu na tom nivou da mogu da ugroze Rafaela Nadala.

- Nadal je prošle godine razneo Tima u polufinalu (6:3, 6:4, 6:0) i Austrijanac mu nije ni blizu kada se igra na tri dobijena seta. Zverev ima igru da bude blizu Nadala, ali može li on to fizički da izdrži? Na grend slemovima njegov skor nije baš dobar. Jedini čovek koji to sve može je Novak Đoković. Samo je on od igrača koji su ovde pobeđivao Rafu na Rolan Garosu i nadamo se da će pronaći tu formu ponovo - poručio je Rusedski.

Bivši šampion Vimbldona Ričard Krajiček, koji nikada nije krio da je veliki fan Novaka Đokovića, istakao je da je srpski as - opasni autsajder.

- Pre dve nedelje sam bio ubeđen da će Nadal lako osvojiti Rolan Garos, ali sada vidim dva igrača koji mogu ozbiljno da ga ugroze. Jedan je Aleksandar Zverev, koji je "imao" Rafu i u Rimu, ali je iskustvo prevagnulo na stranu Španca. Drugi je Novak Đoković, koji polako, ali sigurno napreduje. Možda je Pariz došao prerano za njega, međutim, on je definitivno - opasni autsajder. Samo on i Zverev mogu da otmu Nadalu titulu - poručio je Krajiček.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17