• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.06.2018

12:37

(FOTO) SERENA ŠOKIRALA OPREMOM NA TERENU: Ovo je 2018, danas je sve drugačije!

Tenis

(FOTO) SERENA ŠOKIRALA OPREMOM NA TERENU: Ovo je 2018, danas je sve drugačije!

Podeli vest

Najbolja teniserka sveta svih vremena Serena Vilijams šokirala je publiku kompletom opreme u kojoj je u četvrtak igrala meč protiv Ešli Barti na Rolan Garos

Vilijamsova je bila obučena u potpuno atipičnu opremu kada je tenis u pitanju, u "helankama" koje je za nju uradio "Najk".

Ta kombinacija nije mogla da prođe bez komentara i pitanja na konferenciji za novinare.

- Danas je 2018. godine i danas je u svetu sve drugačije. Bitno je biti svoj, drugačiji, probati nove stvari. Znala sam da će biti komentara, ali pored estetike, ovaj komplet mi je bitan i iz zdravstvenih razloga - rekla je Serena medijima.

AP/Photo





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija