• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.06.2018

16:43

MLADE NADE SU SR*NJE! Fonjini ispljuvao generaciju koja dolazi

Tenis

MLADE NADE SU SR*NJE! Fonjini ispljuvao generaciju koja dolazi

Podeli vest

Italijanski teniser Fabio Fonjini ispljuvao je mladu generaciju tenisera, za koje tvrdi da im se posvećuje preterana pažnja, jer to ničim do sada nisu zaslužili

Svetski mediji na sva zvona pričaju o Zverevu, Šapovalovu, Cicipasu, a Fonjini kaže da oni ni nimalo ne zavređuju.

- To je čisto sranje. Kakva nova generacija!? Uopšte mi se ne sviđa sva ta graja oko njih. Rafa je s 18 godina osvajao Rolan Garos, a Šapovalov je 25. na svetu pa igra prvo kolo na terenu broj 1, a drugo na terenu broj 2. To nema nikakvog smisla, a istovremeno jedna Garbin Muguruza i jedna Svetlana Kuznjecova igraju na spoljnim terenima - ljut je Fonjini.

On je poručio da svi ti mladi igrači imaju talenat i da će verovatno nešto napraviti u karijeri, ali da bi trebalo pažnju medija da zasluže, a ne da je dobijaju avansno.

Svi oni igraju dobro, ali ne slažem se s tom pažnjom koja im se daje. Ako igraš dobro, sam ćeš na sebe skrenuti pažnju, kao što je to radio mladi Nadal. Lako je igrati protiv Federera na centralnom terenu. Ali, hajde da ih vidim da dobiju neki meč 10:8 u petom setu na terenu broj 27. Moraju oni još da pojedu mnogo paste, mnogo više da trče i mnogo bolje da igraju - poručio je Fonjini.

Italijanski teniser se plasirao u osminu finala Rolan Garosa, pošto je sa 3:2 u setovima savladao Britanca Kajla Edmunda.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija