• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.06.2018

21:42

(FOTO) NOVAK JE IZA KRAJINOVIĆA! Đoković je trenutno drugi reket Srbije!

Tenis

(FOTO) NOVAK JE IZA KRAJINOVIĆA! Đoković je trenutno drugi reket Srbije!

Podeli vest

Igraće Novak Đoković u nedelju protiv Fernanda Verdaska ne samo za plasman u četvrtfinale Rolan Garosa, već i da odbrani poziciju prvog reketa Srbije

Naime, na današnji dan, uoči duela sa Verdaskom, Đoković je DRUGI reket Srbije, jer ima manji broj poena od Filipa Krajinovića!

Do te promene je došlo na početku Rolan Garosa, kada su oduzeti poeni sa prošlogodišnjeg turnira.

Kako postoji i ATP sajt koji iz dana u dan prati bodovne promene, tako je danas Đoković na 28. mestu sa 1.485 poena, dok je Filip Krajinović na 26. poziciji sa 1.506 poena.

Tako da u slučaju da Novak izgubi od Verdaska, na sledećoj ATP listi će i zvanično biti drugi reket Srbije.

Ipak, ukoliko Novak savlada Verdaska, preskočiće Krajinovića i doći na 21. ili 22. mesto ATP liste.

Naravno, svaka naredna pobeda na Otvorenom prvenstvu Francuske pogurala bi Đokovića još ka vrhu, a u slučaju da osvoji trofej, došao bi negde oko 10. mesta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija