• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.06.2018

19:36

KIŠA SPASLA NADALA! Prekinuti mečevi na Rolan Garosu, nastavak u četvrtak

Tenis

KIŠA SPASLA NADALA! Prekinuti mečevi na Rolan Garosu, nastavak u četvrtak

Podeli vest

Dva meča četvrtfinala Rolan Garosa prekinuta su u sredu popodne zbog kiše i nastaviće se tek narednog dana

Može slobodno da se kaže da je kiša spasla Rafaela Nadala protiv Dijega Švarcmana, jer je argentinski teniser vodio 1:0 u setovima i imao brejk prednosti u drugom, kada je meč morao da se prekine.

Ne samo zbog rezultata, već i zbog prilično slabe igre i pasivnog položaja, Nadal je mogao da se zahvali nebu na pomoći.

Posle nešto više od sat vremena meč je nastavljen, Nadal je to iskoristio da okrene situaciju u drugom setu, povede sa 5:3, pre nego što je borba trajno prekinuta za sredu, zbog nove kiše.

U drugom meču, između Huana Martina del Potra i Marina Čilića situacija je totalno izjednačena! Pre kiše igrao se još prvi set, a rezultat je bio 6:6 i 5:5 u taj-brejku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17