• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

11.06.2018

09:07

NOVAK NAPREDOVAO ZA JEDNO, Lajović za dva mesta na ATP listi

Tenis

NOVAK NAPREDOVAO ZA JEDNO, Lajović za dva mesta na ATP listi

Podeli vest

Najbolje rangirani srpski teniser Novak Đoković napredovao je na danas objavljenoj ATP listi

Đoković je stigao do četvrtfinala Otvorenog prvenstva Francuske posle čega je popravio plasman za jednu poziciju i sada je 21. na listi najboljih svetskih tenisera.
Filip Krajinović je pao za dve pozicije i sada je 29, dok je Dušan Lajović ostvario za dva mesta bolji rezultat i 58. je na ATP listi.

Srbija među 100 najboljih ima još dva predstavnika: Viktor Troicki je sa 91. došao na 93. mesto, dok je u prvih 100 ušao Laslo Đere, skokom od devet pozicija i sada je 92. na svetu.
Rafael Nadal je u nedelju osvojio Otvoreno prvenstvo Francuske i zadržao je prvo mesto na ATP listi, ispred Rodžera Federera i Aleksandera Zvereva.

Polufinalista Rolan Garosa Huan Martin Del Potro napredovao je dve pozicije, do četvrtog mesta, pošto je preskočio Marina Čilića i Grigora Dimitrova.

Finalista Dominik Tim je na sedmom mestu na listi najboljih tenisera sveta zamenio Kevina Andersona, koji je sada osmi, ispred Davida Gofana i Džona Iznera.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija