• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.06.2018

14:56

(VIDEO) BRAVO KRALJICE! Krunićeva prva Srpkinja koja je osvojila titulu još od 2015!

Tenis

(VIDEO) BRAVO KRALJICE! Krunićeva prva Srpkinja koja je osvojila titulu još od 2015!

Podeli vest

Srpska teniserka Aleksandra Krunić osvojila je svoju prvu WTA titulu u karijeri pošto je savladala Kristen Filpkens sa 2:1 (6:7, 7:5, 6:1) posle 2 sata i 10 minuta igre na turniru u Hertogenbošu u Holandiji

Po dva brejka u prvom setu imale su obe teniserke, otišlo se u taj brejk gde je Kristen Filpkens bila dominantna i sa 7:0 u tom delu seta "počistila" Krunićevu.

To nije obeshrabrilo Srpkinju, koja je u finišu drugog seta napravila ključni brejk i došla do izjednačenja.

Ispostavilo se da je to bio ključni trenutak meča, jer je Krunićeva u odlučujućem setu bila mnogo bolja i sa dva brejka razbila protivnicu.

Krunićeva je prva srpska teniserka koja je osvojila titulu na WTA turu još od Jelene Janković koja je 2015. godine trijumfovala u Šangaju.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija