• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.06.2018

23:03

IGRAM PROTIV JEDNOG OD NAJBOLJIH NA SVETU! Novak veruje da može da pobedi Dimitrova!

Tenis

IGRAM PROTIV JEDNOG OD NAJBOLJIH NA SVETU! Novak veruje da može da pobedi Dimitrova!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković veruje da može da pobedi Grigora Dimitrova

Naš as je na startu turnira u Kvinsu eksprestno počistio Džona MIlmana sa 6:2, 6:1, a već u durogj rundi ga čeka težak zadatak. 

- Osećam se dobro na terenu i dok igram, i konačno mogu da se fokusiram na igru, što dugo nisam mogao da uradim zbog problema sa povredom - rekao je Đoković posle pobede i dodao:

- Sada je sve podređeno tenisu, napretku i tome da bude sve bolji. Svako moju ili igru bilo kog tenisera vidi drugim očima - istakao je Novak.

Duel Đokovića protiv petog igrača sveta na programu je u četvrtak. U prethodnih sedam susreta, naš as je upisao šest pobeda.

- Meč protiv Dimitrova će biti dobar test za obojicu, posebno za mene, jer nisam imao mnogo mečeva protiv jakih protivnika u poslednjih godinu dana. On je u ovom trenutku jedan od najboljih igrača na svetu i obožava da igra na travi - poručio je Srbin i dodao:

- Imam potrebno samopouzdanje i verujem da mogu da izađem na teren i pobedim - zaključio je Đoković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zikica Popovic

pre 5 godina

U sve sto je do sada,posle povrede i povratka,verovao izjalovilo mu je se.hpcu reci verovanja su bila jedno a stvarnost sasvim drugacija.

interesuje me

pre 5 godina

On nikako ne može bez ulizivanja.Interesuje me kako je to Dimitrov jedan od najboljih tenisera u svijetu?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija