• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.06.2018

22:25

ĐOKOVIĆ JE BOLJI IGRAČ OD FEDERERA! Bivši šampion Vimbldona šokirao Engleze

Tenis

ĐOKOVIĆ JE BOLJI IGRAČ OD FEDERERA! Bivši šampion Vimbldona šokirao Engleze

Podeli vest

Rodžer Federer je velikan, ali nikada nije bio kompletan igrač kao Novak Đoković, poručio je nekadašnji šampion Vimbldona Ričard Krajiček

Bivši holandski teniser češkog porekla je oduvek bio veliki fan Novaka Đokovića, ali sada je dao izjavu kojom je šokirao Britance uoči starta Vimbldona.

- Federera čini posebnim to što igra na najvišem nivou duže od 16 godina i ima najviše osvojenih grend slemova, a uz to igra lep tenis. Međutim, Đoković ima pozitivan skor protiv njega, a uz to je i kompletniji igrač od Rodžera - rekao je Krajiček.

On je kao ključni argument upotrebio uspeh srpskog asa, koji mediji na zapadu uglavnom prećutkuju.

- Đoković je 2016. godine držao istovremeno sva četiri grend slem trofeja, a Federer nikada nije uspeo to da ostvari - istakao je Krajiček.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Who fu

pre 5 godina

Ko j*be Britance? Šta su to oni bogomdani, da su reper za svasra nesto. Te kako se zene i udaju potomci krune, koja je najveće zlo celoga Sveta, već dugi niz godina.

Sandersic

pre 5 godina

Ono sto bi Englezi hteli da ceo svet misli da oni jesu, to vidimo u svim medijima i zvanicnoj istoriji. Ono sto oni stvarno jesu, to vidimo na letovanjima, inostranim utakmicama i zabasurenim istorijskim cinjenicama...

Naturalis

pre 5 godina

Pa engleska kruna je zapravo nemacka kruna. Izmisljen naziv Vindzor iza kojeg se kriju nemacki plemici i kraljica. Pa sta ste ocekivali od germana sem da nas vole kroz nisan. Tako i pisu koliko nas postuju. Naravno ima mnogo dobrih i realnih Nemaca i Engleza.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija