• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.06.2018

13:26

VAJDA SE "LOMIO" KADA GA JE NOVAK POZVAO: BIo sam nespreman, tri dana sam razmišljao!

Tenis

VAJDA SE "LOMIO" KADA GA JE NOVAK POZVAO: BIo sam nespreman, tri dana sam razmišljao!

Podeli vest

Trener Novaka Đokovića Marijan Vajda priznao je da je imao veliku dilemu da li da prihvati poziv naš tenisera

Vajda je od aprila prvi trener našeg igrača nakon odlazaka Radeka Štepaneka i Andrea Agasija iz stručnog štaba nakon loše američke turneje.

- Lepo je, ali je drugačije. Novak me uhvatio nespremnog pozivom da se opet priključim timu. Naravno, srećan sam zbog toga, ali je bilo drugačije jer njegova igra nije bila na istom nivou pa smo morali da krenemo ispočetka - rekao je Vajda. 

On je otkrio da je nekoliko dana razmišljao o tome da li da prihvati Đokovićevu ponudu.

- Imao sam pomešana osećanja jer nisam pratio njegov tenis skoro godinu dana i želeo sam da provodim vreme sa porodicom. Tri dana sam pričao sa porodicom dok nismo doneli odluku. Shvatio sam da će biti dobro i važno za mene da se vratim - dodao je slovački trener. 

Naš igrač je za vikend poražen u finalu Kvinsa od Marina Čilića nakon preokreta, ali je Vajda video dosta dobrih stvari igri Novaka Đokovića.

- Zadovoljan sam kako je igrao protekle nedelje - rekao je Vajda. 

Đoković će od ponedeljka igrati na Vimbldonu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija