• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.06.2018

11:20

NOVAK PROTIV FEDERERA TEK U FINALU! Đoković u delu žreba sa Nadalom, Lajović odmah na Rodžera!

Tenis

NOVAK PROTIV FEDERERA TEK U FINALU! Đoković u delu žreba sa Nadalom, Lajović odmah na Rodžera!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković moći će da se sastane sa Rodžerom Federerom tek u finalu Vimbldona, a u polufinalu sa Rafaelom Nadalom

Prema projekciji žreba, Đoković bi u četvrtfinalu trebalo da igra sa Aleksandrom Zverevim, a u osmini finala protiv Dominika Tima. 

Rival Novaku u trećem kolu bi trebalo da bude Kajl Edmund, a u drugom pobednik duela Sebalos - Andreoci.

Đoković će takmičenje početi duelom sa  Tenisom Sandgrenom.

Rodžer Federer bi u polufinalu trebalo da igra sa Marinom Čilićem, u četvrtfinalu sa Semom Kverijem, a u osmini finala sa Bornom Ćorićem.

Federerov rival u prvom kolu biće srpski teniser Dušan Lajović. Oni su i prošle godine igrali na Vimbldonu, u drugom kolu, kada je slavio Švajcarac.

Laslo Đere će u prvom kolu igrati protiv Paola Lorencija, dok će Filip Krajinović odmeriti snage sa Čileancem Nikolasom Jarom. 

Viktor Troicki se povukao sa Vimbldona nekoliko sati pre žreba.

Derbi prvog kola će biti duel Stana Vavrinke i Grigora Dimitrova, dok bi Endi Marej mogao u trećem kolu da se sastane sa Huanom Martinom del Potrom.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VESNA

pre 5 godina

Nažalost nema više podele na lake i teške žrebove. Možda su opasniji ovi slabije rangirani teniseri jer nemaju šta da izgube. Podjednako su opasni Tenis Sandgren, Zebaljos, Andreoci ... kao i Rafa, Federer, Čilke... *** Igraj Nole najbolje moguće i neka te ne boli uvo za to ko je preko puta mreže. Samo nemoj da stojiš na osnovnoj liniji, pokrivaj ceo teren do mreže i daj Bože da ti svaki drop-šot bude uspešan, a protivniku - ne !!! I ne zaboravi - najbolji si ikada, pa se tako i ponašaj na terenu. Nemoj tamo nešto da cinculiraš, opipavaš protivnika i sl. Sve ih znaš "napamet". Samo hrabro i agresivno od prvog servisa i po cenu života nikome ne daj prvi set ! Idemooooooo, uz Božiju pomoć, Legendo i majstore nad majstorima !!! *** Duletu mogu jedino da izjavim saučešće, ali sve je moguće, ako "zaboravi" da je preko puta njega Federer i ako Švajcarcu ne bude dobar dan za igru.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija