• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sportklub

08.07.2018

09:01

OSETIM MIR SAMO NA ŠOLJI POSLE DORUČKA! Urnebesno - još niste videli ovakvog Novaka!

Tenis

OSETIM MIR SAMO NA ŠOLJI POSLE DORUČKA! Urnebesno - još niste videli ovakvog Novaka!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedio je Kajla Edmunda (3:1) u trećem kolu Vimbldona i bio izuzetno raspoložen posle teškog meča

Meč protiv Britanca bio je veliki izazov za srpskog asa. Bio je Novak vrlo nervozan na početku duela, a na pitanje novinara Sport kluba kada je uspeo da se smiri, kada je pronašao potpuni mir, usledio je urnebesan odgovor Novaka. 

- Između 11.30 i ponoći kada sam zaspao, tada sam osetio mir. Od kada sam se probudio imao sam mir jedino kada sam bio na šolji, s oproštenjem, posle doručka. Na terenu teško možete da nađete mir, mnogo je emocija, mnogo misli, turbulentno je. Sada sam prilično psihološki iscrpljen. Drago mi je što sam pobedio, jer sam imao dva pritivnika - publiku i njega - kazao je za Sportklub Đoković.

Đoković je prokomentarisao i famozan poen u četvrtom setu koji mu sudija nije priznao.

- Rekli da je loptica pala dva put, da je bila u autu, da je reket dodirnuo mrežu. Tri u jednom. Šta da kažem. Svakome može da se desi greška ne mogu da zamerim ali nemoguće da je tako udari lopticu, da zakači ram. U tom slučaju po zakonu fizike ide sporije. Ono što sam mu zamerio je što mi nije dovolio čelendž. Rekao mi je da je kasno. Verovatno bih drugačije pričao da sam izgubio meč, ali šta je tu je, svakome može da se desi. 

Kačanov je naredni Đokovićev protivnik, u četvrtom kolu Vimbldona.

- Ovo je bila dobra uvertira za Kačanova, znam šta mi je činiti. Trenirali smo zajedno, trenira ga hrvatski trener, sjajan je momak. Dobio je ovaj i prošli meč u pet setova videćemo kakav će biti fizički, možda će to biti moja šansa. Ima jak servis, čvrst bekhend, forhend mu je oružje. Igra slično kao Edmund, nadam se istom ishodu - kazao je srpski teniser. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija