• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.07.2018

16:56

NOVAK EKSPRES IDE U ČETVRTFINALE! Đoković pregazio Kačanova, na redu je Nišikori!

Tenis

NOVAK EKSPRES IDE U ČETVRTFINALE! Đoković pregazio Kačanova, na redu je Nišikori!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sa ubedljivih 3:0 razbio je Karena Kačanova i plasirao se u četvrtfinale Vimbldona - 6:4, 6:2, 6:2

Naredni rival Novaku Đokoviću biće stara mušterija Kei Nišikori, koji je sa 3:1 u setovima savladao Ernesta Gulbisa.

Za samo sat i 45 minuta igre, trkajući se s vremenom, da ga ne uhvati mrak, pa da i narednog dana mora na teren, Novak je odigrao besprekoran meč, u kojem se mladi Rus ništa nije pitao na terenu.

Kačanov je u prvom gemu u meču napravio brejk i to je bilo sve od njegovog vođstva, jer mu je Đoković odmah uzvratio i onda počeo da ga melje do kraja.

Novak je ovim rezultatom ponovio učinak od prošle sezone, odbranio je bodove, tako da sada juri dodatne poene za ATP listu. 

UŽIVO:

Treći set:

GEM, SET I MEČ! Novak Đoković ide u četvrtfinale!

Još korak! Đoković vodi 5:2!

Dobacio je Kačanov do 30:30, onda ga je Novak "probušio" na mreži, pa u narednom poenu poveo sa 3:2. BREJK! Sada je Đoković na dva koraka od pobede - 4:2!

Đoković nastavlja sa dobrom igrom, grabi ka pobedi, vodi 2:1. Drži se Kačanov u trećem setu, ne dopušta Novaku rani brejk - 2:2.

Serija se nastavlja, Novak je prvi servirao i poveo sa 1:0. Brzo je i Rus osvojio svoj gem i izjednačio na 1:1.

Reuters

Drugi set:

SET! Ponovo brejk i set za Novaka - 6:2! Još jedan set deli ga od plasmana u četvrtfinale!

Nije bilo lako, ali je Novak odbranio svoj servis gem! Još jedan ga deli od osvajanja drugog seta - 5:2.

Posle dužeg vremena Kačanov je zapretio na Novakov servis, došao do 40:30, ali onda je usledio Đokovićev odličan servis i gem je spakovan u džep - 4:1. Nijedan as ruskog tenisera do ovog gema, a onda čak tri - 4:2.

Serija se nastavlja! Đoković razbija Kačanova, bez izgubljenog poena do 3:0! Šteta, imao je Novak dve brejk lopte da dođe do 4:0, ali je Kačanov uspeo da se odbrani i da smanji na 3:1.

Prvi servis gem u drugom setu je uzeo Novak i lako poveo sa 1:0. BREJK! Dupla servis greška Kačanova na brejk loptu, čist poklon za Đokovića, koji vodi sa 2:0.

Reuters

Prvi set:

SET! Novak je napravio brejk i posle 38 minuta igre je sa 6:4 dobio prvi set!

Kačanov stiže do izjednačenja. Bio je Novak do 40:30, a onda je poslao lopticu u mrežu - 4:4. A, onda rutinski gem za Đokovića, bez izgubljenog poena - 5:4.

Perfektan gem za srpskog tenisera, vođstvo od 3:2. Ovo je i trka sa vremenom, pitanje je koliko će se meča odigrati pre nego što padne mrak. BREJK! E, sada je Novak sa brejkom prednosti! Oduzeo je Đoković servis rivalu i poveo sa 4:2. BREJK! I nastavlja se festival brejkova... Jako loš servis gem srpskog tenisera, koji je maltene poklonio gem rivalu - 4:3.

Ovog puta bez drame na Novakov servis, glatko do 2:1. Došao je Đoković od 40:0 do 40:30 i zapretio novim brejkom, ali je težak volej koji je uhvatio na mreži završio u autu - 2:2.

BREJK! Nije dobro počelo! Novak je prvi servirao, imao 30:0, a onda je Kačanov dobio sve ostale poene i brejkom otvorio meč - 0:1. BREJK! Žestok odgovor! Đoković sa "nulom" vraća brejk - 1:1.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Toma

pre 5 godina

@sima to ti je klasicna kontrareklama, a ti si simo ustasa

Lala iz Banata

pre 5 godina

..." И ПРВИ ће бити - последњи"..." И, последњи ће бити... - ПРВИ"... рече Господ наш...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija