• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.07.2018

17:02

NOVAK POSLAO PORUKU RIVALIMA: Došao sam da pobedim, igram sve bolje, odlično se osećam!

Tenis

NOVAK POSLAO PORUKU RIVALIMA: Došao sam da pobedim, igram sve bolje, odlično se osećam!

Podeli vest

Novak Đoković je pobedio Keija Nišikorija i plasirao se u polufinale Vimbldona , prvo od 2015. godine

- Velika stvar za mene je plasman u polufinale. Podizao sam svoju igru poslednjih nekoliko nedelja, moj nivo tenisa je sve bolji. Dobro sam odigrao Kvins, sve izgleda bolje iz meča u meč, osećam se bolje na terenu i dostižem vrhunac igre. Nije ovo moje prvo polufinale Vimbldona, ali posle pauze sam u završnici - kazao je Novak posle pobede.

Đoković je tokom drugog seta bio vrlo frustriran zbog opomene sudije jer je bacio reket. 

- Iskreno, mislim da sam bespotrebno dobio opomenuo nisam oštetio toliko teren. Nišikori nije dobio opomenu, a bacio je rekt. Nije fer. Ali tako je kako je.

I pored toga Đoković nije izgubio fokus, dotukao je Nišikorija u nastavku meča.

- Zato sam ovde , da pobeđujem, da dostignem visok nivo igre. Igrao sam vrlo pametno, dostigao sam formu za ovako veliku turnir. Nadam se da ću ovako nastaviti. 

JOŠ DVA KORAKA DO TITULE! Novak samleo Nišikorija i prošao u polufinale!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija