• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.07.2018

18:10

NOVAKU OD SPONZORA 26 MILIONA DOLARA! Otkriveno koliko van terena zaradi srpski teniski as

Tenis

NOVAKU OD SPONZORA 26 MILIONA DOLARA! Otkriveno koliko van terena zaradi srpski teniski as

Podeli vest

Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković zaradio je 26 miliona dolara od sponzora u poslednjih godinu dana

Novak zbog povrede i gubitka motivacije drastično je manje novca nego obično zaradio na terenu, samo 1,5 miliona dolara do maja ove godine. 

Duplo više od toga, tri miliona, inkasirao je samo od Vimbldona prošle nedelje!

Međutim, van terena Đoković i dalje veoma dobro stoji. Kako prenose inostrani mediji, Novak je od sponzora zaradio oko 26 miliona dolara za godinu dana i to: 7,5 miliona od kompanije Hed, čije rekete koristi, a sa kojom ima ugovor do 2023. godine, potom četiri miliona dolara od Asiksa, čije patike nosi, a kojim je zamenio Adidas nedavno.

Kompanija Seiko, koja proizvodi časovnike, potpisala je još 2014. godine ugovor sa Đokovićem, po kojem mu godišnje plaća pet miliona dolara za reklamiranje.

I naravno, najveći ugovor Novak ima sa Lakostom, od maja prošle godine, koji iznosi 9,4 miliona dolara godišnje, do 2022. godine.

Novak Đoković je, inače, samo od nastupa na turnirima i osvojenih titula, do sada zaradio 114 miliona dolara. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija