• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.07.2018

14:43

MAMA MI JE VEĆ KUPILA KARTU ZA POVRATAK! Olga blista posle prolaska u polufinale!

Tenis

MAMA MI JE VEĆ KUPILA KARTU ZA POVRATAK! Olga blista posle prolaska u polufinale!

Podeli vest

Talentovana srpska teniserka Olga Danilović, nakon što je izborila prvo WTA polufinale u karijeri, poručila je da se sjajno oseća zbog pobede nad 10. igračicom sveta Nemicom Julijom Gerges

Ćerka legendarnog srpskog košarkaša Predraga Danilović, danas prvog čoveka KSS, savladala je Gerges sa 6:3, 6:3 za mesto među četiri najbolje teniserke na turniru u Moskvi.

- Velika pobeda, posebno što sam igrala protiv jedne od najboljih teniserki sveta u ovom trenutku. Neverovatan je osećaj... Ovo mi je bio najteži meč u Moskvi, možda rezultat ne govori tako - rekla je Danilovićeva posle meča na konferenciji za medije.

Ona je dodala da nije imala veliki plan, kao što ga neće imati ni sutra u borbi za finale protiv Beloruskinje Aleksandre Sasnovič.

- Ne postoji veliki plan protiv najboljih igračica sveta, treneri su mi rekli da igram najbolje što mogu, da ne paničim, da budem fokusirana, ne osciliram i da se borim do kraja. Ne znam puno o Sasnovič, ali znam da je dobra teniserka i da je imala uspeha u FED kupu. Igraću moju igru kao što sam danas i videćemo šta će biti.

Danilovićeva je do glavnog žreba u Moskvi stigla kao "laki luzer" i iznela je jednu anegdotu kako je saznala da je završila takmičenje.

- Igrala sam rano kvalifikacije, oko 10 sati i kada sam izgubila mama mi je kupila avio karte za povratak. Šetala sam Crvenim trgom kada mi je trener javio da se vratim nazad na turnir, pitala sam "Zašto? Izgubila sam i idem kući sutra", a on mi je odgovorio da sutra izlazim na teren kao "laki luzer". To je bilo neverovatno - istakla je Olga.

Talentovana 17-godišnja igračica podsetila je ruske novinare da joj je Novak Ðoković teniski idol.

- Srbija je napravila velike tenisere, u ženskoj konkurenciji Ivanović, Janković i sigurno imam na koga da se ugledam - zaključila je Danilovićeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija