• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.07.2018

15:33

NOVAK I DALJE SUMNJA U SEBE: Pitaju me ljudi, a i ja se isto pitam, da li mogu da zadržim visok nivo igre

Tenis

NOVAK I DALJE SUMNJA U SEBE: Pitaju me ljudi, a i ja se isto pitam, da li mogu da zadržim visok nivo igre

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković priznaje da ni on sam nije bio siguran da li može da osvoji Vimbldon, ali je, kako kaže, verovao u sebe. Čak je i sada, posle osvojenog trofeja, Đoković malo skeptičan

Ne krije Novak da je minulih meseci često sumnjao u sebe, pa kaže da ga sada ne čude pitanja da li će uspeti da zadrži visok ritam na kraja sezone.

Ne čude me pitanja ljudi da li ću biti u stanju da zadržim ovu konstantnost i visok nivo igre. Verujte mi, i ja se isto pitam. Istovremeno, ne mogu previše ni da gledam sa strane jer moram da budem svestan ovoga što sam postigao. Da ste me pre mesec, mesec i po dana pitali da li mogu da osvojim Vimbldon... Ne znam, nadao bih se tome svakako, ali svakako da nisam bio siguran da li je nivo mog tenisa dovoljno kvalitetan za tako nešto - rekao je iskreno Đoković, koji naredne nedelje igra na mastersu u Torontu.

Posle jednopipogodišnjeg odistva, problema sa povredom lakta, operacijom, Novak se vratio u velikom stilu, osvojio je četvrti Vimbldon u karijeri i 13, grend slem trofej. 

Da ste me pre mesec, mesec i po dana pitali da li mogu da osvojim Vimbldon... Ne znam, nadao bih se tome svakako, ali svakako da nisam bio siguran da li je nivo mog tenisa dovoljno kvalitetan za tako neštoNovak Đoković

- Srećan i zadovoljan činjenicom da mogu, bez ikakvih problema, da se takmičim kao što sam to činio na nekoliko prethodnih turnira, pre svih na Kvinsu i Vimbldonu. Za mene to ogromna doz samopouzdanja, odskočna dasku za sve ono što me čeka.

Novak obožava da igra na betonu, pa bi trebalo da briljira do kraja sezone. 

- Ne mogu da predvidim budućnost, ne znam šta će se sve dogoditi, znam samo da volim da igram na terenima sa tvrdom podlogom. US open je uvek bio uspešan turnir za mene, ali me prošle sezone nije bilo zbog povrede. Jako se radujem, daću sve od sebe i videćemo gde će me to odvesti  - zaključio je osvaja 13 grend slem trofeja. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija