• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.07.2018

19:09

FINALE SA 17 GODINA - TO SVE GOVORI! Olga Danilović: Ne postoje reči...

Tenis

FINALE SA 17 GODINA - TO SVE GOVORI! Olga Danilović: Ne postoje reči...

Podeli vest

Srpska teniserka Olga Danilović nije krila oduševljenje posle plasmana u prvo WTA finale u karijeri

Danilovićeva je pobedila Alijaksandru Sasnovič iz Belorusije rezultatom 6:2, 5:7, 7:5 posle više od dva časa borbe.

- Ne postoje reči koje mogu da opišu moj trenutni osećaj. Ovo je moj život, puno sam truda uložila da bih se plasirala u prvo WTA finale sa 17 godina. Mislim da to sve govori. Prošle godine sam igrala samo jedan WTA turnir, ovo je moja prva profesionalna sezona - rekla je Olga.

U borbi za trofej u Moskvi, Danilovićeva će se sastati 17-godišnjom Ruskinjom Anastasijom Potapovom.

- Ona je, pre svega, moja prijateljica, znam je čitav život. Odlična je teniserka i mislim da ćemo sutra odigrati dobar meč. Publika me je sada bodrila, ali će protiv nje biti drugačije, ovo je njen klub. Ipak, nadam se da će neko navijati za mene - zaključila je srpska igračica.

Finalni meč je na programu u nedelju od 12.30 po našem vremenu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija