• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

01.08.2018

08:51

ŠTA JOJ SE DESILO?! Najteži poraz u karijeri Serene Vilijams OD 48. TENISERKE NA SVETU!

Tenis

ŠTA JOJ SE DESILO?! Najteži poraz u karijeri Serene Vilijams OD 48. TENISERKE NA SVETU!

Podeli vest

Britanska teniserka Džoana Konta ponizila je veliku Serenu Vilijams u prvom kolu turnira u San Hozeu veoma ubedljivom pobedom

Konta, trenutno 48. teniserka sveta, savladala je Vilijams sa neočekivanih 6:1, 6:0.

Vilijams se u martu ove godine vratila na teniske terene posle pauze zbog porođaja, pri kojem je imala neke potencijalno teške komplikacije, a najveći uspeh od tad ostvarila je na nedavno završenom Vimbldonu, gde je stigla do finala.

Serena nije imala preterano teške protivnice do finala, ali je uspevala da dođe do zasluženih pobeda zbog kvalitetne igre, u kojoj je pre svega problem bilo loše kretanje. U završnom meču tada je poražena od Anđelik Kerber 2:0 u setovima, poprilično rutinski, ali niko nije očekivao ovakav rezultat u prvoj rundi San Hozea. 

Tanjug/AP

Džoana Konta

Amerikanka je povela sa 1:0 u prvom setu i činilo se da je spremna da Konti pruži više nego pristojan otopr, ali od tog trenutna nije osvojila ni jedan jedini gem do završetka meča. 

Dodatno čudi ishod meča s obzirom da je Serena dobila jedini prethodni međusobni susret sa Kontom, i to veoma ubedljivo prošle godine u četvrtfinalu Australijan opena sa 6:2, 6:3. 

Tanjug/AP

Serena Vilijams

Konta je tako ostvarila jednu od većih pobeda u karijeri, nakon što je odigrala neočekivano loš deo sezone na travi. 

Najbolja teniserka svih vremena je pretrpela jedan od, ako ne i najteži poraz u svojoj karijeri, a vidno nezadovoljno je izgledala na terenu posle meča, a i na konferenciji za medije. 

Serena je pre ovog debakla najubedljiviji poraz imala od Simone Halep u finalu završnog turnira 2014. godine, kada je poražena sa 6:0, 6:2.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17