• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.08.2018

16:15

(FOTO) ODRŽANA "NIS OTVORENA ŠKOLA TENISA" NA ZLATIBORU!

Tenis

(FOTO) ODRŽANA "NIS OTVORENA ŠKOLA TENISA" NA ZLATIBORU!

Podeli vest

Kompanija NIS, Teniski savez Srbije (TSS) i TK Zlatibor Springs organizovali su na Zlatiboru besplatnu školu tenisa za decu

Mališani svih uzrasta, na zabavan i motivacioni način, imali su priliku da sa vrhunskim trenerima nauče prve korake u tenisu, koristeći opremu prilagođenu njihovom uzrastu. Na kraju sva deca, učesnici ove manifestacije su dobila zaslužene diplome i medalje.

NIS

Akcija besplatnih škola tenisa za decu, NIS i TSS uspešno realizuju već sedam godina zaredom širom Srbije, kako bi promovisali tenis među najmlađima, doprineli otkrivanju mladih talenata i očuvanju kvaliteta belog sporta u našoj zemlji.

NIS

Kompanija NIS na ovaj način u okviru svog korporativnog slogana „Budućnost na delu“ pruža podršku dečjem sportu, zdravom načinu života i pravilnom razvoju mladih.

„NIS otvorena škola tenisa“ nastaviće da se realizuje tokom cele kalendarske godine.

NIS




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija