• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.08.2018

11:03

FEDERER SE NIJE NI OZNOJIO,  Serena stala na startu Sinsinatija!

Tenis

FEDERER SE NIJE NI OZNOJIO, Serena stala na startu Sinsinatija!

Podeli vest

Rodžer Federer rutinski se plasirao u treće kolo mastersa u Sinsinatiju pošto je savladao Nemca Petera Gojovčika sa 6:4, 6:4

U osmini finala će igrati protiv Argentinca Leonarda Majera, koji je u dva seta nadigrao Francuza Luku Puja sa 7:5, 6:3.

Nik Kirijos je posle preokreta dobio domaćeg kvalifikanta Denisa Kudlu sa 6:7, 7:5, 7:6. Miša Zverev je lako savladao Damira Džumhura 6:3, 6:4 i izborio duel sa Grigorom Dimitrovom, dok je Rumun Marijuš Čopil eliminisao finalistu Rodžers kupa Stefanosa Cicipasa 7:5, 6:3, pa će u drugom kolu na Marina Čilića. 
Južnokorejska nada Hjeong Čung je preokrenuo protiv Džeka Soka 2:6, 6:1, 6:2 i zakazao duel sa trećim teniserom sveta Huanom Martinom del Potrom.

U ženskoj konkurenciji Čehinja Petra Kvitova plasirala se u osminu finala pošto je pobedila Amerikanku Serenu Vilijams sa 6:3, 2:6, 6:3. To je bio peti turnir za nekadašnju prvu teniserku sveta otkako se porodila prošlog septembra.

- Povratak je dug. Tek je počeo. Sada sam na samom početku. Nastaviću da radim  - kazala je Serena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija