• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.08.2018

10:02

ŽELIM DA UPIŠEM SVOJE IME ZLATNIM SLOVIMA! Đoković naoštren za istorijski meč!

Tenis

ŽELIM DA UPIŠEM SVOJE IME ZLATNIM SLOVIMA! Đoković naoštren za istorijski meč!

Podeli vest

Novaka Đokovića samo pobeda nad Rodžerom Federerom (nedelja, 22.00, RTS 1) deli od trofeja na mastersu u Sinsinatiju i Zlatnog mastersa 

Ako pobedi postaće prvi teniser sa svim mastersima u kolekciji.

- Motiviše me to, Federer i Nadal su blizu, jedan ili dva turnira ih dele od svih mastersa. Već nekoliko godina dolazim ovde i priča se o tome. Motivisan sam i želim da upišem svoje ime zlatnim slovima u istoriji tenisa. Nadal se da ću odigrati najbolji meč u finalu - poručio je za Sport klub Đoković.  

Četiri meča zaredom u Sinsinatiju igrao je Novak u tri seta.

-  Imao sam vrlo nezgodne rivale, Dimitrova, Raonića i Čilića. Zadovoljan sam što sam prebrodio sve velike izazove. Zadovoljan sam kako sam pronalazio način na kraju da pobedim, iako sam imao padove koncentracije, oscilacije i izlive nervoze koje su mene dovele u nezgodnu poziciju i nevolju. Ali, uspevao sam da pronađem način da pobedim, što je sjajno za samopouzdanje. 

Federer i Đoković odigraće 46. međusobni duel, prvi posle finala Australijan opena 2016. godine.

- Rodžer i ja nismo igrali već duže vreme, što je neobično. Navikao sam da igram protiv Rodžera poslednjih 10 godina. Sa njim i Nadalom imam najduže rivalstvo. Mečevi sa Federerom i rivalstvo sa njim su u velikoj  meri uticali na razvoj moje igre. Biće to najveći izazov u Sinsinatiju - kazao je Novak.

Federer se u Sinsinatiju osećao kao kod kuće, ima sedam titula u Ohaju.

- On dominira na ovom turniru. Nekoliko puta je mene pobedio u finalu, oseća se ove odlično, uslovi i podloga mu odgovaraju. Ali, videćemo šta će se dogoditi u finalu - zaključio je Đoković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 5 godina

Bravo Nole! Gde ste sada botovi da ga pljujete?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17