• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.08.2018

18:43

SENZACIJA NA STARTU JU ES OPENA! Prva teniserka sveta ispala u PRVOM KOLU!

Tenis

SENZACIJA NA STARTU JU ES OPENA! Prva teniserka sveta ispala u PRVOM KOLU!

Podeli vest

Samo što je Ju Es open počeo, odmah senzacija! Najbolja teniserka sveta Simona Halep ispala je već u prvom kolu poslednjeg grend slema u sezoni

Rumunka je eliminisana sa 2:0 u setovima od Estonke Kaje Kanepi, kojoj je to najveća pobeda u karijeri - 6:2, 6:4.

Halepova je imala problema i u finalu turnira u Sinsinatiju, kada je potpuno stala sa igrom u trećem setu i pretpostavljalo se da je povređena.

Međutim, u Njujorku se gotovo ništa nije pitala tokom celog meča. Kanepijeva je prvi set dobila sa 6:2, a u drugom je vodila 4:2, kada je Halepova uspela da dođe do izjednačenja - 4:4.

Estonka se nije uplašila, samo je dodala gas i dobila naredna dva gema, samim tim i meč.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija