• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.08.2018

10:26

(FOTO) KONORS ISPROZIVAO ĐOKOVIĆA: Za te pare ja bih igrao u Sahari!

Tenis

(FOTO) KONORS ISPROZIVAO ĐOKOVIĆA: Za te pare ja bih igrao u Sahari!

Podeli vest

Legendarni američki teniser Džimi Konors obrušio se na Novaka Đokovića, zato što se srpski as žalio na nepodnošljivu vrućinu tokom njegovog meča prvog kola Ju Es opena

Đoković je jedva disao tokom meča sa Martonom Fučovičem, tražio je u jednom momentu i pomoć lekara, ali je na kraju sa 3:1 dobio meč i prošao dalje.

Bivši Novakov trener Boris Beker je na tviteru objavio Đokovićevu fotografiju sa meča i prokomentarisao da su uslovi za igru bili zaista pakleni, a na to je reagovao Džimi Konors.

- Bilo je vruće? Da imam šansu da se borim za 3,5 miliona dolara, ja bih igrao u podne u Sahari! Deo igre je da budeš sjajno fizički pripremljen, zato izađi na teren i daj sve od sebe! Srećno svim igračima - poručio je Konors.

Ipak, Amerikanac bi morao da bude svestan da su čak i organizatori turnira priznali da su uslovi za igru nehumani, pa su prvi put odlučili da igračima daju po 10 minuta pauze između trećeg i četvrtog seta.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Šmrkač

pre 5 godina

Он би се нашмркан и нема врућине ни зиме.

kales

pre 5 godina

Ma verujem ti, vi za pare sve radite, i tatu i mamu bi prodali.

Mira

pre 5 godina

Đoković je najbolji teniser sveta a u takvim uslovima niko ne može da igra perfektno već četiri gračacu predala meč Nole Samo napred Ne slušaj druge držimo ti fige

Ljube

pre 5 godina

Bezobrazni nadobudni amerikanac, šta drugo očekivati. Kad je Sampras povraćao na terenu u Australiji ili Kurijer onda sigurno nije tako govorio. Iz njega govori zavist što ovi igrači sada za jedan grand slam turnir dobiju više para nego što je on dobijao za godinu dana i deset titula.

ANJA

pre 5 godina

pa izadji i odigraj jedan humanitarni mec da vidimo koliko bi bio soreman na 50 stepeni i toliku vlaznosy. Srecno djimi

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17