• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.08.2018

17:06

OVO NE VALJA, VILANDER HVALI NOVAKA: On je superčovek, više nego što su Federer i Nadal!

Tenis

OVO NE VALJA, VILANDER HVALI NOVAKA: On je superčovek, više nego što su Federer i Nadal!

Podeli vest

Legendarni švedski teniser Mats Vilander kaže da nema boljeg od Novaka Đokovića, a da su ispod njega čak i Rodžer Federer i Rafael Nadal

Trojica trenutno najboljih igrača konstantno pomeraju granice, ali ovakav povratak Đokovića, sa titulom na VImbldonu i u Sinsinatiju, posle povrede i operacije zaprepašćuje Vilandera.

- Đoković je pobeđivao Rodžera Federera i Rafaela Nadala kada su bili u najboljoj formi. Obrnuto se nije dešavalo. Novak je superčovek, više nego što su to Federer i Nadal - rekao je Vilander, koji je poznato kao jedan od najvećih kritičara našeg tenisera.

Šveđanin je priznao i da je iznenađen načinom na koji se Novak vratio posle operacije.

- Njegov ovako brz povratak me je iznenadio. Nije mi normalno da je osvojio Vimbldon, ali jeste. Možda on nije najbolji teniser svih vremena, ali je važno da shvatimo šta da očekujemo sada kad se vratio - poručio je Vilander.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alfa

pre 5 godina

Vilander?Nikad nisam čuo za njega,dok nije počeo da kritikuje najboljeg tenisera, svih vremena.Tenisera,Đokovića.A veoma dugo gledam tenis.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija