• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2018

10:33

NOVAK SE DIVI SESTRAMA VILIJAMS: Ja protiv moje braće? Ne znam da li bih mogao!

Tenis

NOVAK SE DIVI SESTRAMA VILIJAMS: Ja protiv moje braće? Ne znam da li bih mogao!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković priznao je da ne zna da li bi mogao da igra takmičarske mečeve protiv svoje rođene braće, kao što 20 godina igraju sestre Vilijams

Serena Vilijams je na tekućem Ju Es openu pobedila sestru Venus sa 6:1, 6:2 i to je bio njihov ukupno 30. međusobni duel na turnirima. Serena vodi sa 18:12 u pobedama, a prvi okršaj su imale još 1998. godine na Australijan openu.

- Beskrajno poštovanje za njih dve! Ja imam dva mlađa brata i zamišljao sam kako bi to izgledalo, da igram protiv nekog od njih na turniru. Stvarno ne znam. Bogu hvala što neću doživeti takvo iskustvo, jer ne znam da li bih mogao da budem surovi protivnik rođenom bratu - priznao je Đoković.

Oba Novakova brata krenula su njegovim stopama, a dok Marko još igra na manjim turnirima, Đorđe je završio karijeru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 5 godina

Sreća pa su njegova braća bili samo beskorisni potrošači njegovih para i šminkeri koji su se šlepovali na njegovom imenu!

Darko

pre 5 godina

Nole, ipak je to samo sport. U cemu je problem da bolji pobedi, kod civilizovanih ljudi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija