• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.09.2018

07:43

ŠOK NA JU ES OPENU! Milman izbacio Federera i sprečio teniski klasik!

Tenis

ŠOK NA JU ES OPENU! Milman izbacio Federera i sprečio teniski klasik!

Podeli vest

Švajcarac Rodžer Federer poražen je od Australijanca Džona Milmana u 4. kolu Ju Es opena sa 3:1, po setovima 3:6, 7:6, 7:5, 7:6,  posle tri sata i 38 minuta velike borbe

Milman trenutno 55.teniser sveta je napravio jedno od najvećih iznenađenja sezone, a na taj način je i zakazao duel protiv Novaka Đokovića u četvrtfinalu, iako su svi očekivali klasik između Novaka i Federera. Australijancu je plasman u četvrtfinale Njujorka najveći uspeh u karijeri.

Sve je dobro počelo za drugog tenisera sveta, koji je poveo sa 6:3 u prvom setu, zatim je i u drugom napravio brejk i servirao za set, ali je onda Milman vezao dva brejka i došao do izjednačenja.

U trećem je viđena velika borba bez brejka i sve je završeno u tajbrejku, gde je Milman došao do seta. Identično je bilo i u poslednjem setu, gde je takođe odlučivao tajbrejk u kome je Australijanac bio bolji.

Podsetimo, Đoković je savladao Portugalca Žoaoa Souzu u tri seta sa 6:3, 6:4, 6:3. Do pete pobede nad Souzom u isto toliko mečeva stigao je posle dva sata igre na "Artur Eš" stadionu po izuzetno toplom vremenu. 

Đoković i Milman igraju u sredu, kada i Nišikori i Čilić. Ostala dva četvrtfinalna para na programu su danas, a sastaju se Nadal - Tim, odnosno Del Potro - Izner.

GUBIO BIH OD NOVAKA 1:0 PRE POČETKA MEČA! Vajda: On je borac, šampion, ponovo oseća strast!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 5 godina

DOK JE IGRAO SA MILMANOM MISLIO JE KAKO CE PROCI SA NOVAKOM I TO MU SE UPRAVO DESILO.VISE NIJE JAK PSIHICKI KAO NEKAD I TO MU JE NAJVECA MANA A IGRA VRHUNSKI I FIZICKI JE DOBRO PRIPREMLJEN ZA SVOJE GODINE.

Sudio 3

pre 5 godina

Грешка је студију 3. Погрешно дугме.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija