• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.09.2018

16:33

MILMAN PRETI I ĐOKOVIĆU: Mogu i Novaka da iznenadim!

Tenis

MILMAN PRETI I ĐOKOVIĆU: Mogu i Novaka da iznenadim!

Podeli vest

Australijski teniser Džon Milman, koji je napravio najveće iznenađenje na Ju Es openu pobedom nad Rodžerom Federerom, zapretio je i Novaku Đokoviću

Milman i Đoković će se boriti za mesto u polufinalu grend slema u Njujorku, a autsajder iz Australije posle trijumfa nad Federerom (3:1) veruje da može da savlada i Srbina.

Da li mogu ponovo da iznenadim? Da, zašto ne bih? Da ne verujem u pobedu učinio bih sebi lošu stvar - istakao je Milman.

On je biranim rečima govorio o Đokoviću, od kojeg je u junu izgubio u Kvinsu sa glatkih 6:2, 6:1.

Đoković je neverovatan igrač, nalazi se u sjajnoj formi, kao i ja. Moraću da budem mnogo bolji u odnosu na prethodni naš duel - rekao je Milman.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija