• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.09.2018

17:07

(00.00, EUROSPORT 1) ĐOKOVIĆ - NIŠIKORI! Sparina i Kei na Novakovom putu do finala

Tenis

(00.00, EUROSPORT 1) ĐOKOVIĆ - NIŠIKORI! Sparina i Kei na Novakovom putu do finala

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković će na duel Keiju Nišikoriju tek pošto bude poznat prvi finalista Ju Es opena u meču između Rafaela Nadala i Huana Martina del Potra

Iako su mnogi mislili da će organizatori ostaviti duel Nadala i Del Potra za kraj, odlučeno je da prvi i treći igrač sveta prvi odigraju meč. Španac i Argentinac susret će započeti oko 22 časa po srednjeevropskom vremenu, odnosno oko 16 sati u Njujorku.

Imajući u vidu da se igra na tri dobijena seta i značaj meča, ne bi trebalo očekivati da će se Novak na terenu pojaviti pre ponoći po srednjoevropskom vremenu u najboljem slučaju.

Ukoliko se duel oduži Novaka i Keija nećemo gledati oko ponoći, već će na teren izaći oko jedan, ili možda dva ujutru. 
Srpski i japanski teniser do sada su odigrali 16 duela i Đoković vodi sa ubedljivih 14-2. Sa druge strane Nadal vodi sa 11-5 protiv Del Potra.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pop

pre 5 godina

poremećaj koji donosi profesionalni tenis je medicinski fenomen a što se plemenitosti tiče u tenisu nema boljeg od FEDERERA ,-nema !hvala gospodine to je sport to je viteška borba to je plemenitost!

Mita

pre 5 godina

I, kakve veze ovaj komentar ima sa gore navedenim tekstom? Ili je to - tek da nešto kažem...?

Aleksandar

pre 5 godina

Ti si toliko dobar u oceni karaktera da coveku pripadne muka!Na prvo mesto stavljas coveka koji od pocetka karijere puca po savovima koliko is pun sebe i uobrazen.Toliko vidno da plitkoumnicima deluje cak I gospotski.Nama igraca koji je zavisniji od njega,cinjenicu potvrdjuje da mnogo igraca medjusobno imaju izgradjeno prijateljstvo iako je tesko u profesionalizmu Ali imaju I to ce po zavrsenim karijerama ostati i rasti.Dok sa druge strane,gospodin pun zavisti ne moze da se pohvali niti sa jednim,iako je on Sam pokusao wavrinku Tu da smesti Sto se nekoliko puta pokazalo kao netacno naravno.Tako da prijatelju,nauci malo bolje da citas osobine,da bi za nekog mogao da kazes da je gospodin i jos pride iskonski.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija