• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.09.2018

06:51

(VIDEO) NOVAK IDE PO NOVI TROFEJ! Đoković samleo Japanca i igraće za 14. grend slem pehar!

Tenis

(VIDEO) NOVAK IDE PO NOVI TROFEJ! Đoković samleo Japanca i igraće za 14. grend slem pehar!

Podeli vest

Igraće Novak Đoković za trofej na Ju Es openu! Najbolji srpski teniser samleo je Keija Nišikorija u polufinalu i imaće šansu da osvoji svoj 14. grend slem trofej - 6:3, 6:4, 6:2

Ni "d" od drame nije viđeno u polufinalu! Nišikori je stara Novakova mušterija, koja ga jeste pobedila na Ju Es openu 2014. godine, ali to je samo bila jedna kratka lekcija, koju je Đoković davno naučio.

Srpski as je pregazio Japanca u sva tri seta i po rezultatu ispada da mu je ovo bio čak najlakši meč na turniru.

Novak Đoković će se u finalu boriti sa Huanom Martinom del Potrom, koji je savladao Rafaela Nadala. Ukoliko Novak pobedi, biće mu to 14. grend slem trofej u karijeri, a treći na Ju Es openu.

Argentinski "Div iz Tandila" je takođe osvajao turnir u Njujorku, tako da se očekuje velika borba starih znanaca za poslednji grend slem pehar u sezoni.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija