• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.09.2018

09:57

NADAL MORAO DA BACI PEŠKIR: Mrzim da predajem mečeve, ali samo jedan čovek je mogao da igra!

Tenis

NADAL MORAO DA BACI PEŠKIR: Mrzim da predajem mečeve, ali samo jedan čovek je mogao da igra!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Rafael Nadal rekao je da uopšte nije mogao da se kreće posle dva seta igre i da je zato morao da preda meč Huanu Martinu del Potru, iako mrzi da to čini

Španac je poznat po tome da predaje tek onda kada bukvalno ne može da igra, a takav je slučaj bio u petak uveče u polufinalu Ju Es opena.

- Čekao sam sa odlukom dokle god sam mogao da igram. Ali, u jednom trenutku sam morao tako da presečem. Bila je to mnogo teška odluka, međutim, to nije ni bio pravi teniski meč. Samo je jedan teniser igrao, a drugi je statirao na drugoj strani terena. Mrzim da predajem, ali bilo bi previše za mene da sam ostao na terenu još jedan set - rekao je Nadal.

Rafa je istakao da ga mnogo više od poraza boli to što nije mogao da se bori.

- Tokom cele karijere se borim sa ovakvim stvarima. Mnogo toga sam morao da propustim. Mada, sa druge strane, dosta toga sam i osvojio. Ipak, nastaviću da se borim, jer znam da idem u dobrom pravcu, da dobro igram, da imam dosta uspeha i u 32. godini.

Nadal je rekao da mnogi nisu očekivali da će biti tu gde je, na tronu, sa 32 godine.

- Čak ni ja sam nisam mogao da zamislim da ću biti ovde, da ću se boriti za titule, za prvo mesto na listi. Tokom cele karijere su me pratile priče da zbog načina igre, neću dugo trajati. Ali, evo, još sam ovde! I to zato što volim to što radim, još osećam strast prema igri - poručio je Rafael Nadal.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija