• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.09.2018

08:27

(VIDEO) BRUKA I SRAMOTA VELIKE ŠAMPIONKE! Serena Vilijams napravila CIRKUS od finala Ju Es opena

Tenis

(VIDEO) BRUKA I SRAMOTA VELIKE ŠAMPIONKE! Serena Vilijams napravila CIRKUS od finala Ju Es opena

Podeli vest

Najbolja teniserka u istoriji Serena Vilijams napravila je potpuni haos u finalu Ju Es opena, zbog kojeg dan posle meča svi pričaju o njoj, a ne o šampionki Naomi Osaki

Vilijamsova je napravila haos na terenu kada joj je glavni sudija Karlos Ramos dao opomenu zbog "koučinga", odnosno savetovanja sa trenerom usred meča.

Iako je trener američke teniserke, Patrik Muratoglu, otvoreno priznao posle meča da je probao savetima da pomogne Sereni, koja je gubila finale od Osake, Vilijamsova je i tokom i posle finala bljuvala vatru na sudiju Ramosa.

Nesrećni arbitar, koji napravio nijednu grešku i strogo se držao pravilo, dobio je optužbe da je seksista, rasista, lopov i šta sve ne... 

Ramosu to nije smetalo da odradi posao do kraja bez greške i kazni Serenu Vilijams, koja je svojim sramotnim ponašanjem pokvarila i slavlje mladoj pobednici, koja je izviždana na kraju od tradicionalno užasne njujorške publike, pa je na ceremoniji dodele pehara izgledala kao da je trofej ukrala.

Ni to nije najcrnje, već što ima i bivših igračica koje su stale na Sereninu stranu, forsirajući priču o seksizmu, nedovoljnom poštovanju i tako redom... Žalosno.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Putko Vladimirovic

pre 5 godina

Smatra da je Americi sve dozvoljeno, e vidis, nije, Jos I'ma casnih ljudi. Kako su bedni u porazu.

Axax

pre 5 godina

Svaka čast sudiji. Tipični primer Amerikanca koji misle da mogu sve i da su važniji od svih ostalih.

Darko

pre 5 godina

Gotovo je sa Srenom, kraj njene dominacije. Pojavile su se mladje, Osaka, Sabaljenka i dr. Nigde vise nista nece osvojiti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija