• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.09.2018

17:50

(VIDEO) NOVAKOVA MOĆNA PORUKA PRED FINALE: Sa 6 godina sam video šta je vera, ne košta ništa, morate samo da je imate...

Tenis

(VIDEO) NOVAKOVA MOĆNA PORUKA PRED FINALE: Sa 6 godina sam video šta je vera, ne košta ništa, morate samo da je imate...

Podeli vest

Novak Đoković je pred finale Ju Es opena sa Huanom Martinom del Potrom kazao da je vera u sebe možda i najbitnija na putu do trijumfa, posebno kada dolazite iz male zemlje 

Novak je nekoliko sati pre početka finala na društvenim mrežama podelio inserte iz filma koji je ESPN radio o njegovom velikom povratku na teren. Posle povrede i operacije lakta Novak se mesecima mučio na terenu, ali nije odustajao, verovao je. 

Prvo je osvojio Vimbldon, pa Sinsinati, jedini masters koji mu je nedostajao, i igra finale Ju Es opena. 

-Moram da se vratim kada sam imao šest ili sedam godina kada sam verovatno prvi put počeo da razumem šta znači vere u nešto. Posebno kod nekoga ko dolazi iz male zemlje u vreme rata. Vera je nešto što nije koštalo ništa, niste morali za nju ništa da platite, samo da je imate, negujete i oslanjate se na nju u najtežim trenucima. Svakog dana imate trenutke ranjivosti ili sumnje, pitate se da li možete da uradite nešto ili ne - kazao je  Đoković. 

Srbin će igrati osmo finale u Njujorku. Ako osvoji biće to njegov 14. grend slem u karijeri, pa će se približiti Nadalu koji ima 17 trofeja sa najvećih takmičenja. 

- Srećan što oko sebe imam neverovatna ljudska bića, koja me vole i brinu o meni i koja svoje srce, energiju i trud posvećuju tome da ja živim svoje snove. U teškim trenucima tako rastete. Nikad ništa ne bih vratio jer se stvari sa razlogom dešavaju u životu. Svako veruje u nešto, a najviše od svega bi trebalo da verujemo u sebe - poručio je Đoković.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija