• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.09.2018

02:08

ŽELEO SAM SILNO DA SE VRATIM! Novak oduševio svet izjavom posle osvojenog finala!

Tenis

ŽELEO SAM SILNO DA SE VRATIM! Novak oduševio svet izjavom posle osvojenog finala!

Podeli vest

Novak Đoković je imao spektakularno leto, posle Vimbldona dokopao se trona i na Ju Es openu

Otkrio je šta je njegova tajna uspeha.

-Zahvaljujući podršci onih kojih me vole, moje porodice, dece, svih članova tima koji su bili uz mene i u teškim trenucima, shvatio sam kroz šta je prošao Martin kroz tri godine kada nije mogao da igra zbog povrede. Želeo sam silno da se vratim, da izvučem najbolje iz sebe u tim trenucima. Došao sam ponovo u ovu poziciju - kazao je Novak. 

Novak Đoković se izjednačio sa  Pitom Samprasom po broju grend slem titula -  14.

- Pit volim te, ti si moj idol. Nadam, se da se uskoro vidimo. Želim da čestitam i Huanu Martinu na svemu što je uradio poslednjih godina, uz sve povrede koje je imao. Imao je veru, verovao je da će se vratiti i nadam se da će i on uskoro izaći odavde sa šampionskim peharom. 

- Ovo je izgledalo kao fudbalski meč zbog navijača. Svaka čast navijačima, ali respekt, nikad nisu prelazili liniju

Novak Đoković je pored trofeja, 2.000 bodova za ATP listu, dobio i ček na 3,8 miliona dolara. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SENOVIC

pre 5 godina

Добити меч са катастрофалним сервисом , један ас , готово без поена из бекенда. Да не поверујеш. У сваком случају , прошле године сам мислио да је доживео тужан крај добре каријере и драго ми је да сам се преварио. Само даље од оног Билмеза блејача из Шпаније.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija