• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.09.2018

11:40

VILANDER ŠOKIRAO SVET: Đoković je najbolji sportista svih vremena, uz Alija i Džordana!

Tenis

VILANDER ŠOKIRAO SVET: Đoković je najbolji sportista svih vremena, uz Alija i Džordana!

Podeli vest

Mats Vilander ne može da pomogne sebi, prvo je godinama kritikovao, a sada samo sipa pohvale na račun Novaka Đokovića  

Šveđanin godinama kao da se trudio da umanji značaj uspeha srpskog asa, nije imao milosti prema njemu čak ni kada je bio povređen.

Ali, poslednjih meseci je promenio retoriku. Kao da se trudi da se iskupi za sve provokacije, nepotrebne kritike, koje nisu bile na mestu. On je u  kolumni za pariski sportski list "L'Equipe" ocenio da je Đoković najbolji sportista kog je tenis ikada video, jedan od najboljih sportista na svetu.

Novak je najbolji sportista kog je tenis video. On je najblistaviji od svih velikih šampiona. Možda se radi i o najvećem mogućem nivou tenisaMats Vilander

- Stavio bih ga u kategoriju sa Majklom Džordanom i Mohamedom Alijem. Mogli bismo dodati i Useina Bolta - napisao je Vilander. 

Šveđanin je konačno nakon Vimbldona i Ju Es opan, koji je bio 14. grend slem u Đokovićevom karijeri, kojim se izjednačio sa Samprasom, prestao da sumnja u srpskog asa. 

- Novak je najbolji sportista kog je tenis video. On je najblistaviji od svih velikih šampiona. Možda se radi i o najvećem mogućem nivou tenisa. Da li je bolji od Federera i Nadala? Verovatno. Niko mu ništa ne može. Neverovatno je kako uspeva da ovu veoma kompleksnu igru svede na jednostavne trikove, bez komplikovanih poteza i rizika.

- Ne postoje slabosti u njegovoj igri. On je čovek-zid. Ne možeš proći. To je osnovni razlog zbog čega je on najbolji sportista kog je tenis ikada video. I jedan od najboljih u svetu sporta, svih vremena - poručio je Šveđanin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kales

pre 5 godina

Ok. U pravu si, i sve ti je oprosteno. A sad da ja kazem zasto je najbolji. Zato sto je jedini osvojio sve vazne turnire,zato sto je u jednom periodu imao skoro 17000 atp bodova, mislim da je 16980.Niko nije bio ni blizu 16000, i zato sto ima pozitivan skor sa najboljima.

kiza

pre 5 godina

Pa sta reci. Ovo sve govori o velikom strucnjaku. Moj komentar je da poltron ostaje poltron. I to je to

Goran

pre 5 godina

Konacno si shvatio istinu. Za tebe jako bolnu. Kada si ti to izgovorio znaci da stvarno tako mislis. Po svim parametrima je Djokovic bolji od njih dvojice osim u titulama na GS. U medjusobnim duelima takodje je bolji od njih dvojice, jedini je teniser u istoriji koji je osvojio sve Masterse, najvise para je od nagrada osvojio...

očekivano

pre 5 godina

Normalno da će gotiviti Novaka kad ga je "Lakost" za to nagradio velikom svotom novca,sve u nadi da će Novak postari omiljeniji publici ,ali "mrka kapa".

Sudija

pre 5 godina

Prosto ko pasulj: para vrti gde burgija neće, a Mats to najbolje zna. Ranije (a možda i sada) mu platio eurosport šta da priča. Sada? Pa sad imaju zajedničkog sponzora, La coste. PS. Da je Nole imao od starta najaćeg sponzora (neću namerno da ga imenjujem) već bi bio najjači svih vremena.

veca vestica

pre 5 godina

Ovaj se definitivno negde pogubio.Sta se desilo coveku preko noci.Sisli mali zeleni pa mu dosapnuli nesto.

mica

pre 5 godina

Budimo realni. Nole je jedan od najboljih tenisera svih vremena. Druga je prica da je jedan od najboljih sportista svih vremena. Tu je lista malo drugacija. Ali je pre svih, a iza njega sve velikani i ne vidim da je medju deset najvecih, ijedan teniser.

Aleksa

pre 5 godina

Dobar je čovek,drug,suprug,otac....širi pozitivnu energiju i svi oko njega se osecaju lepo... Zato je njbolji....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija