• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.09.2018

16:17

(VIDEO) DEL POTRO otkrio šta mu je ĐOKOVIĆ ŠAPNUO dok je plakao posle finala!

Tenis

(VIDEO) DEL POTRO otkrio šta mu je ĐOKOVIĆ ŠAPNUO dok je plakao posle finala!

Podeli vest

Argentinac Huan Martin del Potro otkrio je šta mu je Novak Đoković šapnuo dok ga je tešio posle finala Ju Es opena

Đoković je savladao velikog prijatelja u tri seta za treću titulu na Otvorenom prvenstvu Amerike. 

Posle meča su se srdačno pozdravili, Del Potro mu je čestitao na pobedi. Potom je sav skrhan seo na stolicu, nije mogao da obuzda emocije, pa je zaplakao. Đoković mu je prišao da ga uteši zbog poraza.

- Nole mi je rekao da se divi načinu na koji sam se vratio posle svega što mi se dogodilo rekao je Del Potro.

Del Potro tokom karijere neprestano kuburi sa povradama koje su ga sprečile na osvoji samo jednu grend slem titulu. Da nije imao konstantnih problema sa zdravljem bez sumnje bi on bio deo velike četvorke uz Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija