• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.09.2018

14:08

SUĐENJE PO MENIJU NE POSTOJI! Sudija Ramos se oglasio posle svađe sa Serenom!

Tenis

SUĐENJE PO MENIJU NE POSTOJI! Sudija Ramos se oglasio posle svađe sa Serenom!

Podeli vest

Teniski sudija Karlos Ramos oglasio se prvi put od finala Otvorenog prvenstva SAD i izjavio je da je dobro

Dobro sam, s obzirom na okolnosti. To je bila delikatna situacija, ali suđenje po meniju ne postoji. Ne brinite za mene -  rekao je Ramos za portugalski list Tribuna espreso (Tribuna Expresso).

Ramos je bio u centru pažnje skandala koji je izazvala jedna od najboljih teniserki svih vremena Serena Vilijams, koja ga je u finalu optužila da je lopov i nesportski se ponašala. Zbog toga je bio na meti kritika iako je postupio po teniskim pravilima.

Portugalski list je preneo da je Ramos dobio na stotine poruka podrške od porodice, kolega, sadašnjih i bivših tenisera.
 Ramos je kazao da je izbegao društvene mreže i da je samo čitao "uravnotežene" članke o incidentu. Takođe, uzdržao se od izlazaka u javnost kako bi izbegao probleme.

Svetska teniska federacija (ITF) stala je u odbranu Ramosa, dok je Ju-Es open kaznio Serenu Vilijams zbog tri prekršaja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija