• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2018

18:33

(VIDEO) UMALO TUČA AMERIKANKE I RUSKINJE: Ta ku*ka je htela da me udari!

Tenis

(VIDEO) UMALO TUČA AMERIKANKE I RUSKINJE: Ta ku*ka je htela da me udari!

Podeli vest

Ruska tensierka Anastasija Pavljučenkova i Amerikanka Sloan Stivens umalo su se potukle u prvom kolu turnira u Pekingu

 

Pavljučenkova je osvojila prvi set, Stivensova je u drugom vodila sa 5:2, a onda je Ruskinja tražila medicinski tajm-aut. Amerikanka je mislila da protivnica folira i jednostavno je ''pukla''.

- Zoveš doktora na 5:2? Smešna si, nisi povređena - rekla je Sloan koja je bila ubeđena da Anastasija želi da je izbaci iz ritma.

Ruskinja joj je uzvratila istom merom.

- Ti znaš da li sam povređena - odgovorila je Pavljučenkova

Da nije bilo sudije koja je napustila stolicu i smirila strasti došlo bi i do tuče. Amerikanka je dobila drugi set, u trećem povela 3:0, a onda dobila lopticu u telo, pa su je kamere uhvatile kako je rekla:

- Ta j*bena ku*ka je htela da me pogodi! 

Stivens je na kraju pobedila 6:7, 6:4, 6:4.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
čung lunga

pre 5 godina

Šta je sa ovim amerima....sve mora biti kako oni zamisle i očekuju da bude? Tužno i žalosno je što svakodnevno pokazuju i dokazuju koliko su arogantni, nekulturni jednom rečju ni "Lj" od ljudi!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija