• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Happy

02.10.2018

09:39

O PEPEU IMAZU SE PRIČAJU LAŽI! Srđan Đoković brani španskog gurua

Tenis

O PEPEU IMAZU SE PRIČAJU LAŽI! Srđan Đoković brani španskog gurua

Podeli vest

Otac Novaka Đokovića, Srđan Đoković, stao je u odbranu Pepea Imaza, španskog gurua i teniskog trenera, koji je često bio optuživan da je glavni krivac što je srpski as pao sa trona, kada se činilo da je nepobediv

 

Imaz se u poslednje vreme retko pojavljuje u Novakovoj loži i to se odmah povezuje sa novim uspesima koje Đoković ostvaruje na terenu.

Ipak, Srđan Đoković tvrdi da su sve priče koje prate Imaza - notorne laži.

Pepe i moj srednji sin su super prijatelji i on je povremeno bio član Novakovog tima. Imaz je jedan prizeman i normalan čovek i ponekad odgovara Novaku da mu bude u blizini, jer ga smiruje. To što se o njemu pričalo i pisalo su notorne laži - rekao je Srđan Đoković u emisiji "Ćirilica" na Hepi televiziji.

I DALJE MISLIM DA JE FEDERER MALI ČOVEK, A VELIKI ŠAMPION! Srđan Đoković ne zaboravlja Rodžerove uvrede!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 5 godina

Nema tu šta da se priča,kad ga vidiš jasno ti je da se radi o sotoni.

Mile

pre 5 godina

Pepe imaz i tvoj srednji sin su u vezi, kladim se u 100e

Karamba

pre 5 godina

Pecatio mu onog ludog sina, snaju I novaku usporio karijeru, malo li je.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija