• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2018

10:39

MILOJEVIĆ BEZ TITULE U KAZAHSTANU! Srbin dobro krenuo, pa stao, trofej Istominu!

Tenis

MILOJEVIĆ BEZ TITULE U KAZAHSTANU! Srbin dobro krenuo, pa stao, trofej Istominu!

Podeli vest

Nikola Milojević zaustavljen je u finalu čelindžera u Almatiju, pošto je poražen od Uzbekistanca Denisa Istomina sa 6:7, 7:6, 6:2

 

Na početku duela 201. igrač sveta je došao do brejka koji je držao sve do 10. gema. Milojević je servirao za set, imao je čak i dve set lopte, koje nije iskoristio što je kaznio Istomin i izborio taj-brejk u prvom delu meča. Tu se bolje snašao srpski igrač koji je tako došao do vođstva.

U drugom setu su igrači zemenili uloge. Istomin je servirao da izjednači rezultat, ali je Milojević  došao do brejka. Na kraju je posle maksimalnih 13 gemova set pripao Uzbekistancu koji je uspeo da odevede meč u odlučujući deo igre.

Treći set je bio formalnost za Istomina koji ga je dobio sa ubedljivih 6:2, te je tako došao do trofeja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija