• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

07.10.2018

20:47

POMOZITE MI, KAKO DA POBEDIM NOVAKA? Šardi već upisao poraz!

Tenis

POMOZITE MI, KAKO DA POBEDIM NOVAKA? Šardi već upisao poraz!

Podeli vest

Francuski teniser Žeremi Šardi igraće protiv Novaka Đokovića u 2. kolu turnira u Šangaju, a od novinara je zatražio savet kako da pobedi srpskog tenisera


Šardi će 12. put u karijeri igrati protiv Đokovića, a on je mislio da će im to biti 15. meč. Francuz nema nijednu pobedu protiv Đokovića.

- Nisam pronašao ključ... pa bih probao nešto drugačije, makar me to ubilo. Nije lako verovati u uspeh kada si izgubio toliko mečeva i nikada nisi osvojio set. Način na koji sam igrao nije dao rezultata. Mislim da sam već probao i neke druge stvari. Ako imate neku ideju, saslušaću - rekao je Šardi kroz osmeh.

Đoković je rekao da je Šardi dobar momak i da ga stalno podseća na njihov skor.


- Dobro se slažemo. U prošlosti sam bio dobar u našim mečevima, uspeo sam da neutrališem njegov prvi servis, ali i da steknem prednost kod drugog servisa i pokušao sam da budem konstantan na mojim servisima, da ga šetam po terenu, pošto se ne kreće najbolje. Pokušavam da otkrijem njegove slabosti - rekao je Novak.

On je ponovio da je srećan što je u situaciji da se bori za prvo mesto na ATP listi.

Đoković je do sada osvojio tri titule na mastersu u Šangaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija