• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.10.2018

10:28

DVA KORAKA DO TITULE! Đoković stigao do polufinala u Šangaju i prišao Nadalu na manje od 1.000 poena!

Tenis

DVA KORAKA DO TITULE! Đoković stigao do polufinala u Šangaju i prišao Nadalu na manje od 1.000 poena!

Podeli vest

Napravio je Novak Đoković još jedan korak ka tituli u Šangaju i ka povratku na prvo mesto ATP liste

Srpski as je pobedio Kevina Andersona, u reprizi vimbldonskog finala i plasirao se u polufinale mastersa u Kini - 7:6, 6:3.

Đoković će u narednoj rundi igrati protiv Aleksandra Zvereva, koji je sa 6:4, 6:4 savladao Kajla Edmunda.

Novak se tradicionalno izmučio u prvom setu protiv Andersonovog servisa, u jednom momentu je bio na ivici gubitka seta, ali se izvukao, a onda u taj-brejku oduvao rivala (7:1).

Drugi set je počeo brejkom za srpskog tenisera (2:0), koji je rutinski tu prednost sačuvao do kraja meča.

Ovom pobedom Đoković je došao do 6.805 poena na ATP listi i prišao Rafaelu Nadalu na manje od 1.000 bodova zaostatka, jer će Španac u ponedeljak, kada mu se oduzmu poeni koje nije branio u Šangaju, imati 7.660.

Ukoliko Novak Đoković osvoji titulu u Kini, imaće u ponedeljak 7.445 poena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
salecux

pre 5 godina

..daj molim te pokazi ovom naduvanom i naturalizovanom Rusu koji umišlja da je veliki nemac i koji misli on i samo on,pokazi mu Novače gde raste biber...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija