• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2018

20:36

ĆORIĆ SE NE UZNOSI POSLE SLOMA FEDERERA: Ovo nije moj normalni nivo igre, protiv Novaka moram isto ovako

Tenis

ĆORIĆ SE NE UZNOSI POSLE SLOMA FEDERERA: Ovo nije moj normalni nivo igre, protiv Novaka moram isto ovako

Podeli vest

Uoči finala Mastersa u Šangaju protiv Novaka Đokovića, koje dolazi nakon senzacionalne pobede nad Federerom, mladi Hrvat Borna Ćorić kaže da trijumf protiv Švajcarca nije odraz stvarnog kvaliteta igre

Ćorić je naveo da je pobedi protiv favorizovanog Švajcarca kumovalo i to što je, kako kaže, sve što je zamislio ostvario na terenu.

- Sve je ulazilo u teren. To je iznad mog proseka. Mislim, moj nivo igre u ovom periodu je mnogo bolji u odnosu na prošlu sezonu, ali opet ovo nije moj nomalni nivo igre - rekao je Ćorić 

ĆORIĆ SPREČIO TENISKI "KLASIK"! Borna razbio Federera i igraće sa Novakom za titulu!

Borna je rekao i da ga je služio servis bolje nego ikad u prethodnom delu karijere.

Ovo je jedan od najboljih mečeva koje sam ikada odigrao. Osećao sam odlično lopticu na reketu. Sigurno sam servirao najbolje u životu, pogađao sam odlično uglove - rekao je Đokovićev protivnik u finalu Šangaja.

Govoreći o finalu protiv Novaka, Ćorić je istakao da ga samo slično raspoloženje kao protiv Federera može dovesti u nadu da će pobediti najboljeg srpskog tenisera i pretedenta na tron.

- Protiv Novaka očekujem težak meč pošto je u sjajnoj formi. Moraću da igram na sličnom nivou kao protiv Federera da bih imao šansu. Znate i sami da ako Đoković ima dan - teško ga je pobediti - rekao je Borna pred duel protiv Đokovića.

On je rekao da će se maksimalno fokusirati na duel u kome će se boriti za svaku loptu kao da mu je poslednja.

Treći međusobni duel Đokovića i Ćorića igra se sutra od 10.30.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija