• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2018

07:15

NOVAK ŠIJE KONKURENCIJU I PO ZARADAMA! Đokovićeva dominacija i van terena

Tenis

NOVAK ŠIJE KONKURENCIJU I PO ZARADAMA! Đokovićeva dominacija i van terena

Podeli vest

Osim što je drugu polovinu godine obeležio vanserijskom formom i povratkom u vrh, Novak Đoković je trenutno vodeći teniser po zaradi, gledano kako na nivou ove godine, tako i u ukupnoj računici

Čekajući kraj godine i željno iščekujući skori povratak na prvo mesto, vredi istaći podatak da je srpski teniser za sada neprikosnoven i po pitanju novčanih priliva na njegov račun.

Gledano samo na nivou ove godine, Đoković se može pohvaliti sa zarađenih 10.600.000 dolara, dok ga prati Rafael Nadal sa 8.660.000. Rodžer Federer je za sada prihodovao 6.220.000, a sa blizu šest miliona nadomak vodeće trojke je i Argentinac Huan Martin Del Potro, finalista ovogodišnjeg US Opena.

Gledano u ukupnom skoru, Novak je zaradio 120,471,450 dolara, prati ga Federer sa 118,109,562, a još uvek prvoplasirani Nadal je na trećem mestu sa 103,251,975 dolara.

Preostaje još da Novak sustigne 215 bodova zaostatka u odnosu na Nadala, kako bi navedeni podaci još više dobili na težini i potvrdili dominaciju srpskog asa, koji se posle velikih problema nakon operacije vratio u maestralnom stilu.

HTEO SAM DA OSTAVIM TENIS! Novak Đoković otvoreno o krizi kroz koju je prošao




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ziva

pre 5 godina

idemo nole do vrha pa onda u penziju da uzjvas ziveo nole zivela srbija

dragana

pre 5 godina

Nole,onaj sitnis od nekoliko stotina dolara sto ti smeta posalji da kupim normalan televizor,ako mene nije sramota da potrazim tebe ce biti sramota da me odbijes,hvala,.Tvoj sam fan jos od kad si krenuo da ucis tenis,uvek navijam za tebe,napred Noleeeeeee!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59